24.2.06

 

ACC

ACC Multinacional italiana amb la complicitat de l'anterior propietari d'Unitat Hermètica, la multinacional Sueca ELECTROLUX, es proposen acabar amb l'Empresa si l'Administració i els treballadors NO ho impedeixen.
ACC (UH) compta amb unes 1.000 persones als Centres de Sant Quirze del Vallès i Cervera. Fabrica compressors hermètics, exportant per tot el món més del 80% de la producció.
Són una Empresa autosuficient a tots els nivells, fabriquen productes de 1a qualitat i compten amb una important cartera de clients en tot el món. Però la nefasta política industrial d'ELECTROLUX, anterior propietari, que només pensava a emportar-se els beneficis sense invertir-los a l'Empresa, així com ACC, han arrossegat a la difícil situació per la qual estan passant els treballadors i en aquest moment si no es prenen mesures urgents que, entre altres sanegin econòmicament l'Empresa la continuïtat de la mateixa corre un seriós perill.
Els treballadors/es de l'Empresa estan disposats a lluitar per la continuïtat d'aquesta, i en aquest interès dediquen tota la seva energia, per això es mobilitzen (en Sant Quirze de Vallès, a Sabadell, a Barcelona) amb l'objectiu d'explicar la situació a l'opinió pública i sobretot per a EXIGIR a l'Administració que s'ha de salvar a Unitat Hermètica encara que per a això sigui aquesta la que es faça càrrec de l'Empresa, ja que no podem continuar perdent el teixit industrial del nostre país.
Els Treballadors d'ACC (UH) EXIGEIXEN responsabilitat a la multinacional, que aquesta es plasmi en un Pla Industrial a mig o llarg termini, amb inversors, amb tecnologia i amb un pla social que garanteixi l'estabilitat del conjunt de la Plantilla.

Comments:
Aquests són els que tallen l'autopista C 58 cada 2x3, ja els podria començar a escoltar algú.
 
Doncs no fan més que tocar-me els collons cada matí...
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?