10.3.06

 

Serveis funeraris

Mobilitzacions contra la privatització dels Serveis Funeraris CCOO contra la segregació que proposa l'Ajuntament de Barcelona de la gestió dels forns crematoris i cementiris
El Comité d’empresa de Serveis Funeraris de Barcelona han elaborat un manifest conjunt en contra de la segregació que proposa l’Ajuntament de Barcelona de la gestió dels forns crematoris i cementiris, pel fet negatiu que pot suposar cap a la ciutadania la privatització de la part de serveis funeraris i pels propis treballadors i treballadores afectats.
Els sindicats temem que aquesta operació acabi comportant un augment de preus i un descens de la qualitat del servei, que acabarà pagant l’usuari, i una precarització dels llocs de treball d’aquests serveis.
Aquest manifest s’acompanyarà d’una campanya de conscienciació pública d’aquesta problemàtica i de recollida de signatures de ciutadans i d’entitats que es presentaran a l’Alcalde.
Per aquesta finalitat, cada divendres pel matí, els treballadors de Serveis Funeraris, faran una recollida de signatures a la Plaça Sant Jaume.
Feu clic per veure el manifest conjunt 'Per uns serveis funeraris públics i de qualitat: no a la segregació'

This page is powered by Blogger. Isn't yours?