22.5.06

 

Braun

CCOO S’OPOSA AL TANCAMENT DE LA PLANTA DE BRAUN D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT A FINALS DE 2008

La Federació Minerometal·lúrgica de Catalunya de CCOO s’oposa al tancament a finals de 2008 de la planta de Braun, d’Esplugues de Llobregat, que ha anunciat aquest migdia la direcció de l’empresa en una reunió amb la representació dels treballadors i treballadores. Una decisió que suposa una deslocalització brutal i que comportarà un gran impacte en l’activitat industrial del conjunt d’empreses de components i proveïdores del sector, que veuran afectada la seva ocupació.
Davant aquest fet, CCOO denuncia el joc de la multinacional que ja havia fet moviments en aquesta direcció sense confirmar ni desmentir els rumors del possible tancament de la factoria, l’única que la multinacional té a l’Estat.
La FMC de CCOO també denuncia que no li consta que l’Administració catalana hagi fet gestions al més alt nivell amb la direcció de la multinacional per evitar-ne el tancament i garantir-ne la viabilitat, malgrat les alertes sindicals al respecte. Per aquesta raó, demana una resposta del conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls, a les peticions sindicals que se li han fet darrerament per aclarir el futur de la planta de Braun a Esplugues de Llobregat.
CCOO ha donat suport a les mobilitzacions de la plantilla contra el tancament d’aquesta factoria, que ocupa 761 persones. A més, recorda que es tracta d’una empresa altament productiva dins el sector del petit electrodomèstic, amb productes d’alt nivell de qualitat dins el segment, una plantilla molt especialitzada, amb un creixement constant i anual del volum de vendes i amb beneficis importants en els darrers exercicis.Per tot això, la FMC de CCOO considera que no existeixen causes productives, econòmiques ni logístiques que justifiquin el tancament d’aquesta factoria.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?