12.6.06

 

Hospital de la Vall d'Hebron

En aquest hospital hi treballen unes 6800 persones, d'aquestes un 22% són metges i l'altre 78% són personal no mèdic. Si els primers es consideren mal pagats i per això van fer diverses jornades de vaga, imagineu com es consideren els altres que la majoria no arriba als 1000 €.
El sindicat CATAC ha convocat una vaga de 24 hores el dia 16 per demanar la dimissió de la direcció de l'hospital i fer reaccionar al departament de Salut i al de Treball.

Comments:
Cinc anys de contractes temporals (alguns eren de 2 dies), sis d’interí (podria quedar-me sense feina en qualsevol moment), un any d’acadèmia, un indigerible temari, un implacable examen d’oposició, un nivell de català, una toma de possessió (he aprovat i ja sóc un funcionari ICS ), faig feina de categories superiors........ .., tot per descobrir que la senyora de la neteja (amb tot el respecte) cobra més que jo. Així, us animo a deixar l’acadèmia i agafar el fregall i l’escombra.
 
Anys i panys amb contractes temporals. Després d'aprovar unes oposicions de cavall, et diuen que et canvien l'horari, ja no faràs com la resta dels teus companys, de 8 a 3. Ara per haver-te guanyat una plaça fixa treballaràs de 8 a 5, cobrant igual que els que ho fan de 8 a 3. I, per cert, també fent feines de categories superiors.
 
Si demanes un canvi de servei, et diuen que te'l donen, però que l'horari nou serà de matí i tarda. Tant se val si un company o el teu cap t'està fent moving o no t'agrada la feina que fas. Per a obtenir un canvi les teves condicions de treball quedan substancialment modificades.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?