27.6.06

 

Mani contra la sisena hora

CONTRA LA SISENA HORA! amb els mestres de www.noalasisena.tk Força mestres, pares i mares no donem suport al Pacte Nacional per l’Educació, que comporta com a elements més negatius:

la creació d’un servei públic educatiu (en una futura llei d’educació a Catalunya) que englobarà l’ensenyament públic i el privat concertat, al marge de les diferències de titularitat i gestió dels centres i de condicions del professorat (oposicions, mobilitat, concursos, avaluació i inspecció,...) i que suposarà que els centres públics seran subsidiaris dels centres privats en la majoria de localitats catalanes l’obligatorietat a la primària pública de fer una sisena hora, que té poca o nul·la justificació pedagògica i que serveix com a torna de l’augment de diners que aniran a parar a la privada concertada i de reclam populista i electoralista davant una població a la qual no se l’ha informat de quines són les compensacions que rebrà l’empresariat privat.


Comments:
també hi ha moltes treballadores del lleure afectades per aquesta llei. Monitors i monitores (menjadors, extraescolars...) afectades per aquesta reforma. Ahir es van manifestar a St.Jaume sense massa concurrència.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?